Fra Frost til Tynset kirke

Fra Frost til Tynset kirke

Onsdag er det duket for dne årlige julekonserten “Mens vi venter” i Tynset kirke. Med på laget har Marianne Pentha og Øyvind Boye tynsetjenta Tiril Sophie Randen Ramberg og gutta i The barbershoppers fra Os. 

For femte året på rad legger superduoen Marianne Pentha og Øyvind Boye ut på juleturné, og de har allerede rukket å bli en kjærkommen tradisjon for mange i førjulstida. Onsdag klokka 19.00 inntar de Tynset kirke med sitt tremannsband og et lager av kjente og kjære julesanger på en enestående måte. Marianne Pentha er også høyaktuell som stemmen til Elsa i den samiske versjonen av filmen Frost 2. Med store stemmer som utfyller hverandre skaper Pentha og Boye et velklingende pusterom i førjulsstria som garantert vil gi både gåsehud og julestemning.

– Vi gleder oss alltid stort til å komme til Østerdalen, sier Marianne som selv vokste opp i Os, i en pressemelding.

– Men i år er det ekstra stas å kunne presentere noen skikkelig dyktige lokale talenter på konsertene våre. Jeg vet jo av egen erfaring hvor viktig det er at ungdom får muligheten til å opptre i en profesjonell sammenheng, og det gir forhåpentligvis også litt inspirasjon for videre satsning for disse talentene. I tillegg syns vi det er veldig gøy å kunne krydre konsertene våre med innslag fra disse virkelig talentfulle ungdommene. Selv om vi selvsagt håper og tror at folk ikke er lei av oss enda da, ler hun.

– Vi har jo tenkt til å komme til Østerdalen i mange år til vi!

Meny
Meny